مدارک و مراحل اخذ پذیرش تحصیلی در قبرس

پیش از ارایه توضیحات درباره مدارک و مراحل اخذ پذیرش تحصیلی، پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را مطالعه فرمایید:

مدارک لازم جهت تقاضای تحصیل در هر یک از دانشگاههای کشور قبرس:

  1. پر کردن فرم تقاضای تحصیل در دانشگاه مورد نظر
  2. پرداخت مبلغ مورد نیاز جهت ثبت نام که بسته به قوانین هر دانشگاه از ۵۵ تا ۱۵۰ یورو متفاوت است (این مبلغ غیر قابل برگشت است)
  3. چهار قطعه عکس سایز عکس پاسپورت
  4. مدرک تحصیلی دبیرستان و ریز نمرات تحصیلی : ترجمه شده به انگلیسی و دارای مهر دارالترجمه رسمی ، وزارت امور خارجه و سفارت قبرس در ایران
  5. کپی رنگی از صفحه اول پاسپورت که حداقل تا دو سال اعتبار داشته باشد: دارای مهر وزارت امور خارجه و سفارت قبرس در ایران
  6. برگه عدم سوء سابقه کیفری از پلیس : ترجمه شده به انگلیسی و دارای مهر دارالترجمه رسمی ، وزارت امور خارجه و سفارت قبرس در ایران
  7. برگه از بانک از حساب ساپورت کننده دانشجو (پدر یا مادر) که نشانگر توانایی مالی او جهت تامین هزینه های تحصیل دانشجو می باشد. مبلغ موجود در حساب باید حداقل ۴۰۰۰ یورو باشد. این برگه باید همچنین نشانگر رابطه بین فرد متقاضی و فرد ساپورت کننده باشد : ترجمه شده به انگلیسی و دارای مهر دارالترجمه رسمی ، دفتر اسناد رسمی ، وزارت امور خارجه و سفارت قبرس در ایران
  8. برگه صحت سلامت جسمی که شامل آزمایش خون (ایدز ، سیفلیس ، هپاتیت بی و سی) و عکس قفسه سینه می باشد : ترجمه شده به انگلیسی و دارای مهر دارالترجمه رسمی ، دفتر اسناد رسمی ، وزارت امور خارجه ، وزارت بهداشت و سفارت قبرس در ایران

پس از آماده شدن مدارک و ارسال به دانشگاه و تایید توسط اداره مهاجرت قبرس و دانشگاه مورد نظر ، دانشجو برای یک مصاحبه کوتاه جهت اخذ ویزا دعوت می شود که زمان انجام مصاحبه به دانشجو اطلاع داده خواهد شد.

در زمان مصاحبه دانشجو باید مدارک زیر را با خود داشته باشد:

  1. پاسپورت
  2. مدرک اصلی تحصیلی و ریز نمرات
  3. مدرک اصلی عدم سوء سابقه کیفری
  4. مدرک اصلی بانک مبنی بر گردش مالی ساپورت کننده و ارتباطش با دانشجو
  5. مدرک اصلی آزمایش خون و عکس قفسه سینه
  6. کپی برگه پذیرش که از سوی دانشگاه برای دانشجو ارسال خواهد شد
  7. رسید پرداخت مبلغ ۳۲۰۰ تا ۳۵۰۰ یورو (بسته به قوانین دانشگاه مورد نظر) که این مبلغ شامل بخشی از مبلغ تحصیل ترم اول دانشجو می باشد و اگر ویزا صادر نشود این مبلغ قابل برگشت می باشد

کلیه مدارک ذکر شده باید اریجینال (نسخه اصلی) باشند و دانشجو علاوه بر اصل مدارک باید نسخه  ترجمه شده و مهر شده که در بالا ذکر شد را نیز به همراه داشته باشد. همچنین کپی ساده از کلیه مدارک بالا (بدون مهر یا ترجمه انگلیسی) و کپی برگه پذیرش دانشگاه نیز مورد نیاز می باشند.

پس از اخذ ویزا توسط سفارت و ورود دانشجو به قبرس در فرودگاه مدارک زیر باید به همراه متقاضی باشند:

  1. کلیه مدارک ذکر شده در بالا که در زمان مصاحبه ارائه شدند
  2. پاسپورت و ویزای ورود به قبرس
  3. مبلغ ۱۶۰۰ تا ۲۰۰۰ یورو
  4. بلیط برگشت ( بلیط حتما باید دوطرفه صادر شود)
  5. رسید پرداخت و برگه پذیرش دانشگاه
  6. پس از ورود دانشجو به قبرس مراحل اخذ ویزا با کمک مسئول مربوطه در دانشگاه انجام می پذیرد.

مدارک مورد نیاز در قبرس جهت اخذ ویزای دانشجویی عبارتند از:

  1. فرم درخواست ویزای دانشجویی
  2. پاسپورت که حداقل دو سال اعتبار داشته باشد
  3. برگه تایید صحت سلامت دانشجو از پزشک مورد تایید وزارت بهداشت قبرس (آزمایش خون و عکس قفسه سینه باید مجددا در قبرس انجام شوند)
  4. برگه بیمه پزشکی که از شرکتهای بیمه قبرسی اخذ میشود و بخشی از هزینه های درمانی دانشجو را تقبل می کنند
  5. برگه از بانک قبرسی جهت نشان دادن موجودی حساب دانشجو و توانایی او جهت پرداخت هزینه های زندگی در قبرس
  6. گارانتی بانکی  مبلغ حدود ۳۵۰ تا ۸۵۰ یورو (بسته به قوانین دانشگاه مورد نظر)

توجه: مدارک بالا تقریبا در کلیه دانشگاهها یکسان می باشند ولی ممکن است در برخی از دانشگاهها اندکی تفاوت داشته باشد.

موسسه طرح و خبر صبا نماینده رسمی دانشگاههای معتبر قبرسی و مورد تایید وزارت علوم می باشد. خدمات اخذ پذیرش به صورت رایگان ارائه می گردد.
با کارشناسان ما تماس بگیرید:
۲۶۱۲۷۰۹۹ – ۹۱۲۲۱۲۵۵۹۳

5 دیدگاه در “مدارک و مراحل اخذ پذیرش تحصیلی در قبرس

  1. سلام
    من ارشد میکروبیولوژی هستم. 4 سال پیش مدرک گرفتم با رتبه ممتاز (رتبه اول) دانشگاه آزاد. الان مشغول کارهای تحقیقاتی هستم و میخواستم امکان دکترا در یک دانشگاه معتبر رو بررسی کنم. بویژه از نظر هزینه ها. اگه میشه یه رقم کلی بگید و مزایایی که برای من قائل ممکنه بشن.مدرک ایلتس 6 دارم و 42 ساله هستم. اجازه کار دانشجویی و… چطوره؟ ممنون

    • سلام

      متاسفانه رشته میکروبیولوژی در مقطع دکترا به زبان انگلیسی ارائه نمیشود. میتوانید لیست رشته هایی را که در دانشگاههای مورد تایید وزارت علوم ارائه میشوند در اینجا ببینید:
      رشته های تحصیلی در دانشگاه های قبرس

      هزینه تحصیل بستگی به دانشگاه انتخابی شما و رشته مورد نظرتان دارد اما اطلاعات کلی در این صفحه ارائه شده است:
      شهریه دانشگاه های قبرس

      در مورد کار دانشجویی نیز شما بصورت پاره وقت اجازه کار خواهید داشت و اغلب در محیط خود دانشگاه پیشنهاد کاری دریافت میکنید.

  2. سلام.من لیسانس ادیات انگلیسی دارم 23 ساله هستم میخواستم بدونم هزینه ی کلی خومدن ارشد توو قبرس چه جوریه به پول ما چقدر برای زندگی و تحصیل باید هزینه کرد؟
    و اینکه با کار پارت تایم توو قبرس این هزینه تامین میشه؟؟؟؟؟
    ممنون.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>