روند کار ثبت شرکت و اخذ اقامت قبرس

پیش از ارایه توضیحات درباره روند کار ثبت شرکت و اخذ اقامت، پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را مطالعه فرمایید:

روند کار ثبت شرکت و اخذ اقامت

  1. تهیه مدارک توسط متقاضی
  2. امضای قرارداد
  3. پرداخت وجه پیش پرداخت
  4. تحویل مدارک جهت ارسال به قبرس
  5. اخذ ویزا جهت سفر متقاضی به قبرس
  6. ثبت اولیه شرکت توسط وکیل قبرسی
  7. سفر متقاضی به قبرس
  8. امضای برگه های قانونی جهت تکمیل فرایند ثبت شرکت
  9. انجام معاینات پزشکی در قبرس
  10. تهیه سایر مستندات قانونی جهت اخذ اقامت توسط وکیل
  11. افتتاح حساب بانکی
  12. واریز وجه سرمایه اولیه و گرفتن گواهی بانکی
  13. بازگشت متقاضی به ایران
  14. صدور اقامت برای متقاضی
  15. ارسال برگه های اقامت متقاضی به ایران

پس از دریافت برگه اقامت ، متقاضی می تواند با همراه داشتن آن برگه و بدون نیاز به ویزا وارد خاک قبرس شود.

در صورتی که هزینه پکیج به طور کامل پرداخت نشود از انجام سایر مراحل معذوریم.

مدارک لازم

مدارک ذکر شده باید به طور کامل و پس از عقد قرارداد در ایران به همکاران ما تحویل داده شود. با استفاده از این مدارک شرکت متقاضی پیش از ورود او به خاک قبرس ثبت خواهد شد. این مدارک عبارتند از:

برای شرکت:

  1. فرم پر شده پرسشنامه ثبت شرکت خارجی در قبرس
  2. فرم پر شده تعیین نام شرکت

این مدارک با کمک همکاران ما در ایران تکمیل خواهد شد.

و برای هر متقاضی:

  1. کپی رنگی از پاسپورت با حداقل ۲ سال اعتبار
  2. ۴ قطعه عکس رنگی
  3. فرم پرشده مشخصات متقاضی
  4. گواهی عدم سوء پیشینه ، با ترجمه رسمی و با مهر سفارت قبرس
  5. قبض پرداختی برق یا آب جهت اثبات محل سکونت ، با ترجمه رسمی و با مهر سفارت قبرس
  6. گزارش مالی بانکی مبنی بر گردش حساب و موجودی حساب به زبان انگلیسی (ترجمه رسمی) با مهر سفارت قبرس
  7. ترجمه رسمی کارت ملی یا شناسنامه مهر شده توسط سفارت قبرس
  8. آخرین مدرک تحصیلی در صورت وجود ، ترجمه رسمی و مهر سفارت قبرس
  9. مدارک مربوط به سوابق کاری در صورت وجود ، ترجمه رسمی و مهر سفارت قبرس

برای ترجمه رسمی ، باید اصل مدارک را تحویل دارالترجمه رسمی دهید و درخواست ترجمه و مهر شدن ترجمه توسط وزارت امور خارجه را نمایید.

کلیه مدارک باید جهت تایید به سفارت قبرس در تهران تحویل داده شود. بدیهی است مدارکی که مهر و تمبر سفارت قبرس در تهران را نداشته باشند در قبرس به رسمیت شناخته نمی شوند و نمی توان کارهای مربوط به ثبت شرکت و اخذ اقامت را با آن انجام داد. سفارت قبرس در ازای دریافت مبلغی مدارک متقاضی را تایید می کند. طرح و خبر صبا در این مرحله شما را یاری خواهد کرد.

گواهی عدم سوء پیشینه باید از طریق پلیس +۱۰ در ایران گرفته شود و سپس برای ترجمه رسمی تحویل دارالترجمه گردد.

کلیه شعب بانک های خصوصی معمولا گواهی گردش حساب و موجودی به زبان انگلیسی را به متقاضی ارائه می کنند. برای بانکهای قدیمی تر معمولا باید به ادارات خاص بانکها مراجعه نمایید. لطفا با شعبه بانک خود تماس بگیرید و بگویید که گواهی گردش حساب و موجودی را به زبان انگلیسی و برای سفارت می خواهید ، آنها شما را راهنمایی خواهند کرد.

ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی و سوابق کاری اگرچه جزو مدارک اجباری نیست ولی باعث محکم تر شدن پرونده می گردد. ممکن است برای افرادی که این مدارک را نداشته باشند فقط اقامت ۱ ساله داده شود که باید دوباره برای تمدید آن اقدام کرد.

واریز وجه سرمایه اولیه

مبلغ سرمایه اولیه که برای شرکت های خدماتی ۶۵,۰۰۰ یورو و برای شرکت های تریدینگ ۱۷۱,۰۰۰ یورو می باشد باید از طریق بانکهای خارج از قبرس (و به جز کشور ایران) پس از افتتاح حساب ، به حساب بانکی شرکت تازه تاسیس در قبرس واریز گردد. این مبلغ به راحتی و در هر زمان قابل برداشت است. موسسه طرح و خبر صبا برای انتقال ارز به شما کمک خواهد کرد.

سایر هزینه ها

جهت ثبت شرکت به ازای هر متقاضی باید مبلغ ۸۵۰ یورو به عنوان گارانتی بانکی پرداخت شود. این مبلغ به مدت ۲ تا ۳ سال در حساب می ماند و پس از این مدت قابل برداشت است. پرداخت این مبلغ بر عهده متقاضی می باشد و جزو هزینه اخذ شده برای ثبت شرکت نیست.

همچنین کلیه هزینه های مربوط به تهیه ، ترجمه و تایید مدارک ، هزینه رفت و آمد و اسکان متقاضیان در زمانی که در قبرس حضور دارند بر عهده خود ایشان می باشد.

برای فراهم کردن موجبات اقامت خود و خانواده خود در قبرس لطفا با کارشناسان طرح و خبر صبا تماس حاصل نمایید
۰۲۱-۲۳۰۴۴۴۴۴

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>