اطلاعات کلی خرید ملک و اخذ اقامت در قبرس

خرید ملک در قبرس به این معنا است که شما ۱۰۰% از حقوق قانونی مالکیت آن برخوردار هستید، مالکیت آن قطعی است و نیازی به داشتن شریک قبرسی ندارید. مراحل خرید ملک در قبرس توسط خارجی ها در مقایسه با بسیاری از کشورهای دیگر بسیار ساده است.

حداکثر متراژ ملک اعم اززمین ، ویلا یا آپارتمان جهت مالکیت قطعی برای یک غیر اروپایی، ۴,۰۱۴ متر مربع می باشد.

املاک و مستغلات در قبرس، مانند هرجای دیگر دنیا، با قیمتهای گوناگونی از چند هزار یورو تا چند میلیون یورو عرضه میشوند. برای ملکهای بیشتر از ۱۰۰,۰۰۰ (صد هزار) یورو نیز میتوان تسهیلات با نرخ سود بسیار پایین گرفت.

مزایای خرید خانه در قبرس:

به علت تغییرات اخیر توسط دولت قبرس ، برای ملیتهای غیر اروپایی نیز امکان دریافت ویزای اقامت دائم کشور قبرس و تجربه یک زندگی اروپایی از طریق خرید ملک وجود دارد.

طبق ضوابط موجود، توابع غیر اروپایی که حداقل ۳۰۰،۰۰۰ (سیصد هزار) یورو جهت خرید ملک در قبرس سرمایه گذاری کنند، امکان دریافت اقامت دائم را خواهند داشت. نکته ای که وجود دارد این است که طبق قانون شما باید حتما ۲۰۰,۰۰۰ (دویست هزار) یورو سرمایه داشته باشید و الباقی را میتوانید بصورت اقساط (وام و تسهیلات) پرداخت نمایید.

 از این طریق شما و خانواده تان می توانید از کلیه مزایا و امنیت این کشور اروپایی همانند ساکنین آن بهره مند شوید. فرزندان زیر ۱۸ سال به همراه شما مشمول دریافت اقامت می شوند و از کلیه امکانات آموزشی و بهداشتی بهره مند خواهند بود.

روش های دریافت اقامت از طریق خرید ملک:

  • روش اول: خریداری ملک با سرمایه کمتر از ۳۰۰،۰۰۰ (سیصد هزار) یورو

    در این مورد شما می توانید تقاضای ویزای موقت کنید. این ویزا در زمانی خوب است که شما برای اقامت دائم عجله ای ندارید.

    زمانی که شما ملکی را در قبرس خریداری می کنید، صرف نظر از قیمت آن، حق درخواست ویزای مالتیپل را دارید. این ویزا به شما اجازۀ ورود مکرر به قبرس را در هر زمان می دهد. دارندگان این ویزا نباید بیش از ۹۰ روز متوالی یا بیش از ۱۸۰ روز در سال، خارج از قبرس اقامت داشته باشند.

    بعد از ۳ سال قرار داشتن تحت شرایط ویزای موقت ، اجازه درخواست ویزای دائم خواهید داشت.

    بعد از ۵ سال قرار داشتن تحت شرایط ویزای موقت ، دریافت اقامت دائم آسان خواهد بود (شرکت ما روشهایی را می شناسد که می توان به طرق قانونی این مدت زمان را کاهش داد)

    ویزای موقت معمولا یک ساله صادر می شود و هر سال قابل تمدید می  باشد (شرکت ما با روشهای قانونی قادر است در برخی موارد این مدت زمان را به دو سال افزایش دهد.

    شرایط لازم جهت دریافت ویزای موقت از طریق خرید ملک:

    هدف شما برای درخواست ویزا،  باید زندگی در قبرس بدون احتیاج به کار کردن باشد.

    متقاضی باید فرد موجهی بوده و هیچگونه سابقه کیفری نداشته باشد.

    متقاضی باید توانایی تامین مالی خود و وابستگانش را از طریق ارائه گزارش مالی اثبات کند.

  • روش دوم: خرید ملک با سرمایه بالای ۳۰۰،۰۰۰ (سیصد هزار) یورو

    در این روش شما اقامت دائم دریافت می کنید. مزیت این روش این است که اقامت شما دائم بوده و محدودیت زمانی برای اقامت در قبرس نخواهید داشت.

    لزومی ندارد که این مبلغ فقط در یک واحد سرمایه گذاری شود و می توان به عنوان مثال یک ویلا و یک مغازه خرید. همچنین برای برخی ملک ها می توان تسهیلات گرفت ولی نکته ای که وجود دارد این است که طبق قانون شما باید حتما ۲۰۰,۰۰۰ (دویست هزار) یورو سرمایه داشته باشید و الباقی را میتوانید بصورت اقساط (وام و تسهیلات) پرداخت نمایید.

    شرایط لازم جهت دریافت اجازه اقامت دائم از طریق خرید ملک:

    هدف شما برای درخواست اقامت ، باید زندگی در قبرس بدون احتیاج به کار کردن باشد.

    متقاضی باید فرد موجهی بوده و هیچگونه سابقه کیفری نداشته باشد.

    متقاضی باید توانایی تامین مالی خود و وابستگانش را از طریق ارائه گزارش مالی اثبات کند.

جهت مشاوره رایگان در زمینه خرید ملک و اخذ اقامت خود و خانواده خود در قبرس با کارشناسان طرح و خبر صبا تماس حاصل نمایید.
۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵

8 دیدگاه در “اطلاعات کلی خرید ملک و اخذ اقامت در قبرس

  1. سلام
    سایت شما بسیار پربار و کامل بود.
    بنده علاقه مند هستم در صورت امکان بفرمایید که حداقل مقدار هزینه خرید مسکن در قبیرس چقدر است؟
    یا بهتر بگویم آیا می شود با 50میلیون سرمایه خرید انجام داد؟

    • املاک و مستغلات در قبرس، مانند هرجای دیگر دنیا، با قیمتهای گوناگونی از چند هزار یورو تا چند میلیون یورو عرضه میشوند. برای ملکهای بیشتر از ۱۰۰,۰۰۰ (صد هزار) یورو نیز میتوان تسهیلات با نرخ سود بسیار پایین گرفت.
      زمانی که شما ملکی را در قبرس خریداری می کنید، صرف نظر از قیمت آن، طبق قانون اتحادیه اروپا حق درخواست ویزای مالتیپل را دارید. این ویزا به شما اجازۀ ورود مکرر به قبرس را در هر زمان می دهد.
      این ویزا قابل تمدید سالیانه است و طبق قانون اتحادیه اروپا بعد از ۳ سال می توانید درخواست ویزای دائم و بعد از ۵ سال می توانید درخواست اقامت دائم نماید.
      جهت مشاوره رایگان می‌توانید تماس بگیرید : ۰۲۱-۸۸۵۵۹۹۲۵

  2. سلام من 42 سالمه ودارای همسر ویک فرزند دختر 9ساله هستم و بدون مدرک دانشگاهی سابقه کار در شرکتهای خصوصی وابسته به اداره ابفا وبا سرمایه 70هزار دلار چگونه برای مهاجرت میتوانید کمکم کنید .

  3. سلام من بیست میلیو ن بیشتر ندارم،و فوق لیسانس روابط بین الملل هستم،میتونم برای ادامه تحصیل یا کار یا هردو اقدام کنم

  4. سلام من متاهل دارای 2 فرزند دختر 3 ساله و12ساله. میخواهم برای خرید ابارتمان کوچک وگرفتن اقامت موقت وهمچنین ادامه تحصیل برای فرزندانم اقدام کنم. چند سوال دارم 1.حداقل خرید یک ابارتمان کوچک متری چند؟ 2.ایا میتوان فرزندان در مدرسه دولتی رایگان به زبان انگلیسی هم درس بخوانند.3.مدارک مورد نیاز برای اثبات درامد در ایران میتواند داشتن ملک در تهران و اجاره نامچه ای مبنی بر گرفتن اجاره باشد یا سرمایه ایکه گردش به کار داشته باشد و ماهانه مبلغی که دال بر این باشد و با مهر معتبر جواز کسب تایید شده باشد؟

  5. سلام سایت بسیار خوبی دارید-آیا من با خرید ملک 300.000یورویی واقعا فورا پاسپورت قبرس را دریافت خواهم کرد وبا این پاسپورت به چه کشورهایی بدون ویزا میتوانم سفر کنم؟

  6. باسلام
    احتراما با دویست میلیون می توان در قبرس ملکی گرفت و اقامت دائم اخذ کرد و هزینه زندگی متوسط چقدر در ماه است لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>