مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت و اخذ اقامت قبرس

پیش از ارایه توضیحات درباره مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت و اخذ اقامت، پیشنهاد میکنیم مطالب زیر را مطالعه فرمایید:

مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت و اخذ اقامت

مدارک ذکر شده باید به طور کامل و پس از عقد قرارداد در ایران به همکاران ما تحویل داده شود. با استفاده از این مدارک شرکت متقاضی پیش از ورود او به خاک قبرس ثبت خواهد شد. این مدارک عبارتند از:

برای شرکت:

  1. فرم پر شده پرسشنامه ثبت شرکت خارجی در قبرس
  2. فرم پر شده تعیین نام شرکت

این مدارک با کمک همکاران ما در ایران تکمیل خواهد شد.

و برای هر متقاضی:

  1. کپی رنگی از پاسپورت با حداقل ۲ سال اعتبار
  2. ۴ قطعه عکس رنگی
  3. فرم پرشده مشخصات متقاضی
  4. گواهی عدم سوء پیشینه ، با ترجمه رسمی و با مهر سفارت قبرس
  5. قبض پرداختی برق یا آب جهت اثبات محل سکونت ، با ترجمه رسمی و با مهر سفارت قبرس
  6. گزارش مالی بانکی مبنی بر گردش حساب و موجودی حساب به زبان انگلیسی (ترجمه رسمی) با مهر سفارت قبرس
  7. ترجمه رسمی کارت ملی یا شناسنامه مهر شده توسط سفارت قبرس
  8. آخرین مدرک تحصیلی در صورت وجود ، ترجمه رسمی و مهر سفارت قبرس
  9. مدارک مربوط به سوابق کاری در صورت وجود ، ترجمه رسمی و مهر سفارت قبرس

برای ترجمه رسمی ، باید اصل مدارک را تحویل دارالترجمه رسمی دهید و درخواست ترجمه و مهر شدن ترجمه توسط وزارت امور خارجه را نمایید.

کلیه مدارک باید جهت تایید به سفارت قبرس در تهران تحویل داده شود. بدیهی است مدارکی که مهر و تمبر سفارت قبرس در تهران را نداشته باشند در قبرس به رسمیت شناخته نمی شوند و نمی توان کارهای مربوط به ثبت شرکت و اخذ اقامت را با آن انجام داد. سفارت قبرس در ازای دریافت مبلغی مدارک متقاضی را تایید می کند. طرح و خبر صبا در این مرحله شما را یاری خواهد کرد.

گواهی عدم سوء پیشینه باید از طریق پلیس +۱۰ در ایران گرفته شود و سپس برای ترجمه رسمی تحویل دارالترجمه گردد.

کلیه شعب بانک های خصوصی معمولا گواهی گردش حساب و موجودی به زبان انگلیسی را به متقاضی ارائه می کنند. برای بانکهای قدیمی تر معمولا باید به ادارات خاص بانکها مراجعه نمایید. لطفا با شعبه بانک خود تماس بگیرید و بگویید که گواهی گردش حساب و موجودی را به زبان انگلیسی و برای سفارت می خواهید ، آنها شما را راهنمایی خواهند کرد.

ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی و سوابق کاری اگرچه جزو مدارک اجباری نیست ولی باعث محکم تر شدن پرونده می گردد. ممکن است برای افرادی که این مدارک را نداشته باشند فقط اقامت ۱ ساله داده شود که باید دوباره برای تمدید آن اقدام کرد.

واریز وجه سرمایه اولیه

مبلغ سرمایه اولیه که برای شرکت های خدماتی ۴۲,۰۰۰ یورو و برای شرکت های تریدینگ ۱۷۱,۰۰۰ یورو می باشد باید از طریق بانکهای خارج از قبرس (و به جز کشور ایران) ، پس از افتتاح حساب ، به حساب بانکی شرکت تازه تاسیس در قبرس واریز گردد.  این مبلغ به راحتی و در هر زمان قابل برداشت است. موسسه طرح و خبر صبا برای انتقال ارز به شما کمک خواهد کرد.

سایر هزینه ها

جهت ثبت شرکت به ازای هر متقاضی باید مبلغ ۸۵۰ یورو به عنوان گارانتی بانکی پرداخت شود. این مبلغ به مدت ۲ تا ۳ سال در حساب می ماند و پس از این مدت قابل برداشت است. پرداخت این مبلغ بر عهده متقاضی می باشد و جزو هزینه اخذ شده برای ثبت شرکت نیست.

همچنین کلیه هزینه های مربوط به تهیه ، ترجمه و تایید مدارک ، هزینه رفت و آمد و اسکان متقاضیان در زمانی که در قبرس حضور دارند بر عهده خود ایشان می باشد.

برای فراهم کردن موجبات اقامت خود و خانواده خود در قبرس لطفا با کارشناسان طرح و خبر صبا تماس حاصل نمایید
۰۲۱-۲۳۰۴۴۴۴۴

2 دیدگاه در “مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت و اخذ اقامت قبرس

    • با سلام
      بله، شرکت ما قادر است در کوتاهترین زمان ممکن برای شما حساب بانکی در هر یک از بانکهای معتبر قبرس اروپایی باز کند و تنها شرط آن ثبت شرکت است.
      اگر اقامت هم بخواهید، سرمایه اولیه شرکت باید حداقل ۶۵,۰۰۰ یورو باشد در غیراینصورت میزان سرمایه اولیه دلخواه خواهد بود.
      شرکت برای انجام این خدمات ، قرارداد رسمی ، قانونی و معتبر با شما عقد خواهد کرد و کلیه خدمات طبق قرارداد به صورت تضمینی ارائه می گردد.
      جهت مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید:
      ۰۲۱-۲۳۰۴۴۴۴۴

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>